Velkommen hit!

På denne siden vil du kunne tilegne deg kunnskap som kan hjelpe deg med å forstå mer om hvordan musikkbransjen og prisutdelinger fungerer i praksis.

Hva kan du finne her?

Du kan finne mer informasjon om store prisutdelinger i Norge. I tillegg kommer du til å få vite hva som skal til for å vinne priser her til lands.

Det finnes en del store utdelinger i Norge innenfor forskjellige kategorier. Vi har vel alle sett ulike prisutdelinger innenfor både film, teater og musikk.

I Norge finnes det forskjellige prisutdelinger, noen store, andre små. Utvalget er uansett spennende.

Det som er enda mer spennende er hvordan nominasjonsprosessen fungerer. Hvem er egentlig en del av juryen? Kan hvem som helst bli med i juryen?

Dette er ting vi kan svare på her hos oss.

Vi vil gjerne hjelpe

Det er alltid bra å ha en nettside som kan gi svar på spesifikke spørsmål eller problemer. Dette er en side som kommer til å fungere som en ressursside for ulike prisutdelinger og nominasjonsprosesser. Kanskje det kan føre til at du skjønner litt mer av hvordan bransjen fungerer?

Det har i alle fall vært intensjonen da denne hjemmesiden ble laget. Vi snakker om konsepter som fascinerer mange, så hvorfor ikke prøve å ha en side som samler informasjonen på en enkel og konkret måte?

Det å lære er viktig, uansett hva du vil lære om. Derfor krysser vi fingrene for at du finner informasjon om emner på denne siden som du ikke nødvendigvis visste så mye om fra før av.

Velkommen skal du være!